Lenovo

Lenovo je jedan od vodećih svjetskih proizvođača servera, računara, laptopa, tableta, telefona i dodatnih opcija. Prema IDC i Gartner izvještajima u posljednjih 5 godina Lenovo je svrstan u top 3 proizvođača navedene opreme, a u nekim segmentima je broj 1.

Dobar poslovni rezultat je ostvaren zahvaljujući pouzdanosti, sigurnosti i jako dobroj servisnoj podršci za Lenovo proizvode. Dodatno postoji razlog za legendarnu pouzdanost ThinkPad-a, a ona počinje sa testiranjem po vojnim specifikacijama kod ekstremnih uslova. Bitan faktor u nagrađivanoj preciznoj tastaturi sa svojim poznatim crvenim TrackPoint®-om, je i multitouch touchpad, ergonomske tipke i pogodnost multimedijalnih tastera koji pružaju komfor.

Lenovo sistemi su poznati i kao uređaji sa jako puno patentiranih opcija, a koji su izrađeni kako bi se umanjila toplota u kritičnim područjima, sa ventilatorima koji su posebno dizajnirani za tihi rad sa najmanjom potrošnjom energije. To znači manji pritisak na sistem komponenti, manju potrošnju energije i veću udobnost za korisnika pri radu sa Lenovo opremom.

Više detalja pogledajte na web-situ proizvođača www.lenovo.com

Za više informacija o BBS ponudi Lenovo proizvoda, javite nam se putem kontakt forme ili na mail prodaja@bbs.ba ili na telefon +387 33 563 162.