Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) ima četiri osnovna područja na kojima nudi svoja rješenaj korisnicima:

- Transformacija u hibridnu infrastrukturu. Nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrijednosti. HPE pomaže organizacijama izgraditi rješenja u oblaku, koja rastu s njihovom infrastrukturom.

- Zaštita digitalnih podataka. Sigurnost je trenutno svima jedna od najvećih briga. HPE nudi alate koji organizacijama pomažu da otkriju prijetnje, zaštite podatke i  reagiraju na incidente i rizike bilo koje vrste.

- Osnaživanje organizacije zasnovane na podacima. HPE se orijentira na open-source i cijenom povoljna rješenja, koja omogućuju organizacijama da iskoriste 100% njihovih podataka za stvaranje analitičkih uvida u realnom vremenu na osnovu kojih je odmah moguće donositi relevantne odluke.

- Omogućavanje produktivnosti. HPE pomaže organizacijama da stvore produktivno radno okruženje koje omogućuje brzu konverziju starih procesa i alata u mobilne, i dovoljno je fleksibilno da se prilagodi promjenama kako poslovanje tvrtke mijenja obim.

Više detalja pogledajte na web-situ proizvođača www.hpe.com

Za više informacija o BBS ponudi HPE proizvoda, javite nam se putem kontakt forme ili na mail prodaja@bbs.ba ili na telefon +387 33 563 162.